România, calificare superbă în finala Silver League! O victorie duminică ne duce în Golden League

Bala și Bartha, bucurosi după un punct realizat în semifinala Silver League

Ce seară superbă pentru naționala masculină de volei a României! Tricolorii s-au calificat în finala Silver League după o victorie obținută în fața Ungariei chiar în sala din Budapesta. 
În semifinale, România a învins cu scorul de 3-0 (25-20, 25-19, 25-20) Ungaria, la capătul unui meci pe care l-a dominat în totalitate. A fost un meci început cu inspirația antrenorului Sergiu Stancu, care l-a introdus ca titular pe centrul Andrei Butnaru – care s-a descurcat foarte bine, reușind 10 puncte, dintre care 3 din blocaj, cele mai multe din echipa noastră. De asemenea, introducerea lui Bala pe parcursul primelor două seturi și apoi ca titular în actul al treilea a fost o altă mișcare foarte inspirată, Marian făcând puncte în momente cheie și aducând parcă acel plus de care a avut echipa noastră pentru a-și face meciul ușor. Pentru că lucrurile au mers foarte bine în general și, așa cum am spus mai devreme, nu avea cum să piardă întâlnirea cu Ungaria.

Andrei Butnaru în atac contra Ungariei (FOTO: Gheorghe Grozav/ Budapesta)
Andrei Butnaru în atac contra Ungariei (FOTO: Gheorghe Grozav/ Budapesta)

Dacă sâmbătă au făcut, cred, cel mai bun meci din actuala campanie (mai ales că era unul eliminatoriu, în care orice pas greșit era penalizat puternic), duminică tricolorii trebuie să se autodepășească, pentru că Finlanda, adversara din finala Silver League, fiind, probabil, cea mai puternică echipă pe care o vor întâlni în actuala campanie. În semifinale, Finlanda a învins cu scorul de 3-1 (25-22, 20-25, 25-18, 25-16) formația Macedoniei de Nord.

Finala de duminică dintre România și Finlanda va avea loc de la ora 20.00 și va putea fi urmărită pe Eurovolley.tv, care e disponibil cu abonament. Învingătoarea va participa anul viitor în Golden League.

Au jucat pentru România: Peța (14), Bala (10), Rață (10), Butnaru (8), Aciobăniței (6), R. Călin (5), C. Bartha (4), Vologa (-), Bălean (-), Kantor (libero). Nu au jucat: B. Bartha, Cl. Dumitru, Iftime, Diaconescu (libero). Antrenor: Sergiu Stancu.
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns