România debutează miercuri la Balcaniada cadeților. Primul adversar e Serbia

volei romania cadeti stiri
volei romania cadeti stiri
Nationala de cadeti a Romaniei, cu o saptamana inaintea plecarii

Naționala de cadeți a României va debuta, miercuri, la Balcaniada de volei masculin care se va desfășura în orașul bulgar Dobrici.

Antrenată de Stelian Ghițun și de Mircea Itt, echipa națională de cadeți a României s-a pregătit timp de trei săptămâni la Botoșani. Echipa noastră este în aceeași grupă cu Serbia, Muntenegru și Grecia. Din grupa cealaltă fac parte formațiile Bulgariei, Turciei, Moldovei și Kosovo.

Băieții noștri vor juca miercuri cu Serbia. Joi vor juca împotriva formației din Muntenegru și vineri contra Greciei. Fiecare partidă va începe la ora 11.00.

Sâmbătă au loc semifinalele, iar duminică se vor disputa finalele.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns