România debutează vineri la turneului balcanic de calificare la Campionatul European Under 18 (m)

Componentii nationalei de volei U18 a României, la poza oficiala din timpul pregatirii

Naționala masculină de volei a României va debuta vineri la turneul balcanic de calificare la Campionatul European under 18.
Partidele se dispută de vineri până duminică la Sofia, iar la acesta participă, pe lângă România și Bulgaria, formațiile Serbiei și Turciei. Prima clasată la acest turneu va obține biletele pentru turneul final al Campionatului European, care va avea loc în perioada 10-19 iulie, în Italia și Grecia.

Participantă la turneul final al Europenelor Under 17, disputat în vara trecută, naționala noastră are o nouă conducere tehnică. Antrenor principal este fostul internațional Cristian Chițigoi, iar secund Ovidiu Teușan. Aceștia au avut în pregătire, din 20 decembrie, un lot lărgit din care au ales 12 jucători cu care vor încerca să producă surpriza. Pentru că marea favorită a turneului este Bulgaria, chiar primul nostru adversar. Apoi, în ordine, ”tricolorii” vor juca împotriva Serbiei (sâmbătă) și Turciei (duminică).

Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

În afară de ocupanta primului loc, care se califică direct la turneul final al Campionatului European, celelalte formații vor mai avea o șansă de calificare la primăvară, în turneele fazei a doua.Programul turneului balcanic de calificare la Campionatul European U18 (m)

Vineri, 10 ianuarie

17.00 ROMÂNIA – Bulgaria

19.30 Serbia – Turcia

Sâmbătă, 11 ianuarie

17.00 Bulgaria – Turcia

19.30 Serbia –ROMÂNIA

Duminică, 12 ianuarie

15.00 Turcia – ROMÂNIA

17.30 Bulgaria – Serbia


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns