România joacă vineri returul finalei Silver League la volei feminin

Ariana Pirv în atac împotriva Sloveniei

A venit și ziua decisivă în finala Silver League la volei feminin. Noua campioană se va decide la Alexandria.
Învinsă cu scorul de 3-1 în manșa tur a Silver League, în Slovenia, naționala feminină de volei a României va juca vineri după-amiază, de la ora 17.00, la Alexandria, meciul decisiv din această competiție. Pentru a cuceri trofeul, româncele antrenate de italianul Luciano Pedullà au nevoie de câștigarea setului de aur, care vine după o victorie cu 3-0 sau 3-1 în ”timpul regulamentar”, dacă se poate spune așa. Partida va fi televizată în direct de TVR HD.

Luciano Pedulla: ”Vrem să ne creștem nivelul față de meciul tur”

Toată lumea știe că va fi o partidă grea, dar asta nu înseamnă că România nu are șansa ei, așa cum afirmă și selecționerul echipei noastre: ”Va fi un meci dificil pentru noi, dar vom încerca să stăm concentrați și să jucăm fiecare punct pentru a le face probleme adversarelor. În partida precedentă, am fost foarte aproape de a câștiga alte două seturi. Vrem să ne creștem nivelul în comparație cu ce a fost în Slovenia și majoritatea fetelor să joace cu mai multă concentrare și eficiență în atac. Am încredere în echipa mea și sper că vom juca la nivelul nostru maxim și vom câștiga Silver League”, a declarat Luciano Pedulla, pentru site-ul CEV.


Ariana Pîrv: ”Partida va fi dificilă, dar noi suntem extra-motivate”

La rândul ei, Ariana Pîrv, una dintre cele mai valoroase jucătoare române din această campanie, a declarat: ”După primul meci, avem mai multe informații despre adversare. Am încredere în coechipierele mele și sper că vom face un meci perfect vineri, la Alexandria. Partida va fi dificilă, dar noi suntem extra-motivate. Sper că mulți fani vor veni la Alexandria să ne susțină în acest meci decisiv. Slovenia a fost mai bună marți, dar vineri sper că va fi rândul nostru să zâmbim”, a declarat Pîrv pentru site-ul oficial al CEV.

Ariana Pirv în atac împotriva Sloveniei
Ariana Pirv în atac împotriva SlovenieiCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns