România S-A CALIFICAT la turneul final al Campionatului European U16 la volei feminin!

Bucuria nationalei Under 16 după calificarea la turneul final al Campionatului European

Naționala feminină a României s-a calificat la turneul final al Campionatului European Under 16, după o victorie mare obținută în fața Slovaciei.
În ultimul meci al grupei C preliminare a Campionatului European, România a învins la Ploiești, în fața a aproape 500 de spectatori, cu scorul de 3-1, formația Slovaciei. Astfel, cu trei victorii din tot atâtea partide, cea mai mică selecționată tricoloră s-a calificat la turneul final. În precedentele două meciuri, România învinsese Letonia cu 3-0 și Cehia cu 3-2.

Cele mai multe puncte pentru echipa noastră le-a reușit Ștefania Cheluță, 17 puncte, ea fiind urmată de Paula Partnoi, cu 9 puncte. Întreaga statistică a meciului calificării o puteți vedea mai jos.

Statistica jucătoarelor României in meciul cu Slovacia, din preliminariile CE U16
Statistica jucătoarelor României in meciul cu Slovacia, din preliminariile CE U16

Când și unde are loc turneul final al Campionatului European feminin de volei Under 16, ediția 2019

Turneul final va avea loc în perioada 13-21 iulie, în Italia și Croația. Se cunoaște deocamdată doar orașul gazdă al grupei care va avea loc în Croația, iar acesta este Zagreb. În ceea ce privește partea italiană, localitatea va fi stabilită până la tragerea la sorți, care bănuiesc că va fi în luna mai (de regulă data tragerii la sorți a grupelor turneului final nu e stabilită cu mult timp înainte).

Bucuria nationalei Under 16 după calificarea la turneul final al Campionatului European
Explozia de bucurie a fetelor noastre și a antrenorului Adrian Radu, după punctul care a consfințit calificarea naționalei Under 16 a României la turneul final al CE

România își știe deja câteva dintre potențialele adversare de la competiția care va avea loc în vară. Pe lângă țările gazdă, Croația și Italia, la turneul final s-au mai calificat încă de anuil trecut Turcia, Rusia, Slovenia, Finlanda și Belgia. Restul de patru participante vor fi aflate 100% duminică, după disputarea ultimelor meciuri din celelalte 4 grupe preliminare.

Pentru voleiul românesc, aceasta va fi a doua participare consecutivă la turneul final al Campionatului European U16, din tot atâtea ediții disputate în istorie.Lotul echipei României U16

Centri

Mara Bratu (CSM București)

Andra Badiu Savu (CSS Lugoj)

Tara Cristea (Victoria Nădlac)

Secunzi

Paula Partnoi (Dinamo)

Theodora Iancu (CTF Mihai I)

Ștefania Cheluță (Juvenil Brașov)

Fals

Bianca Ionașcu (CSM București)

Yasmina Inimosu Botca (LPS Piatra Neamț)

Ridicători

Maria Nemeș (Victoria Nădlac)

Iarina Axinte (CSS Sibiu)

Libero

Alexandra Ion (Dinamo)

Jana Konyarik (Victoria Nădlac)

Antrenori: Adrian Radu, Dorin Vărșăndan

Notă: Pentru că este un site de volei, acest site vorbește limba voleiului. Așa că am folosit și voi folosi denumirile populare ale posturilor.Programul meciurilor din calificările CE U16 (f)

Miercuri, 24 aprilie

Letonia – ROMÂNIA 1-3 (10-25, 12-25, 25-23, 19-25)

Joi, 25 aprilie

Slovacia – Letonia 3-0 (25-11, 25-12, 25-14)

ROMÂNIA – Cehia 3-2 (25-18, 15-25, 19-25, 25-22, 15-10)

Vineri, 26 aprilie

Cehia – Slovacia 3-1 (23-25, 25-14, 25-19, 25-20)

Sâmbătă, 27 aprilie

Cehia – Letonia 3-1 (25-8, 25-10, 19-25, 25-20)

ROMÂNIA – Slovacia 3-1 (20-25, 25-17, 25-16, 25-21)Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns