România, victorie dramatică împotriva Serbiei la turneul balcanic de calificare la Campionatul European

Componentii nationalei masculine de volei a României Under 18, la intonarea imnurilor

Naționala masculină de volei Under 18 a României a reușit să câștige primul meci la turneul balcanic de calificare la Campionatul European.
Naționala României a reușit să învingă Serbia cu scorul de 3-2, revenind spectaculos după ce a fost condusă cu scorul de 2-0. În urma acestei victorii, ”tricolorii” vor termina turneul pe locul al treilea, pentru că e greu de crezut că vor putea încurca duminica Turcia, așa cum nici Serbia nu va putea depăși Bulgaria.

Componentii nationalei masculine de volei a României Under 18, la intonarea imnurilor
Naționala masculină Under 18 a României, înaintea meciului cu Serbia, din turneul balcanic de calificare la Europene (FOTO: CEV)

Daniel Chițigoi a fost cel mai eficient jucător român, cu 25 de puncte. Mai jos puteți vedea, de altfel, întreaga fișă tehnică a românilor în acest meci care a durat puțin peste două ore.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.

Statistica jucătorilor români în meciul contra Serbiei din preliminariile balcanice pentru Campionatul European din vară
Statistica jucătorilor români în meciul contra Serbiei din preliminariile balcanice pentru Campionatul European din vară


Ofertă specială Brățară Charm Volei
– click pe fotografia de mai jos pentru a vedea prețul.
Bratari charm Love Volleyball

În celălalt meci al zilei, Turcia a produs surpriza și a învins cu scorul de 3-1 țara gazdă, Bulgaria. La turneul final al Campionatelor Europene se califică direct prima clasată. Restul echipelor vor evolua în a doua fază de calificare.Programul și rezultatele turneului balcanic de calificare la Campionatul European U18 (m)

Vineri, 10 ianuarie

ROMÂNIABulgaria 0-3 (11-25, 17-25, 11-25)

Serbia – Turcia 1-3 (23-25, 25-20, 23-25, 17-25)

Sâmbătă, 11 ianuarie

Bulgaria – Turcia 1-3 (19-25, 25-18, 20-25, 21-25)

Serbia –ROMÂNIA 2-3 (28-26, 25-16, 19-25, 21-25, 2-15)

Duminică, 12 ianuarie

15.00 Turcia – ROMÂNIA

17.30 Bulgaria – Serbia


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns