România, victorie în ultimul amical înaintea Campionatului European

Romania, victorie cu Austria in ultimul amical de dinaintea Europenelor

Naționala masculină de volei a României a învins Austria și în cel de-al doilea amical susținut la Craiova.
România s-a impus cu scorul de 3-1 (15-25, 25-14, 26-24, 26-24) în fața Austriei, în ultimul amical înaintea plecării spre Franța, acolo unde va avea loc turneul final al Campionatului European masculin de volei.

Conform colegilor de la sportuldojean.ro, echipa de start a României a fost următoarea: Mihalcea și Spânu (centri), Aciobăniței și Bala (secunzi), Bartha (ridicător), Lică (fals), Kantor (libero). Au mai intrat: Matei, Suson, Bălean, Gheorghiță – Cristudor (L).

Romania, victorie cu Austria in ultimul amical de dinaintea Europenelor
Naționala României a invins Austria în amicalele de la Craiova (FOTO: Ionuț Greere/ sportuldoljean.ro

Astfel, pentru formația noastră se încheie perioada pregătirii participării la turneul final al Campionatului European, acolo unde România revine după o absență de 24 de ani. În amicalele susținute în această perioadă, ”tricolorii” au înregistrat victorii pe linie: 3-0 și 3-1 cu Austria, 3-0 și 3-2 cu Macedonia. În meciurile câștigate cu 3-0, s-a mai disputat câte un set suplimentar. Austria și-a câștigat acel set, în timp ce contra Macedoniei setul a fost câștigat de România.

Campionatul European masculin de volei a avea loc în perioada 13-29 septembrie. România este în aceeași grupă cu Franța, Italia, Bulgaria, Portugalia și Grecia.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns