România, victorie logică în fața Ciprului, în Silver League (f)

Echipa Romaniei a castigat si in fata Ciprului in Silver League

Naționala feminină a României a câștigat la pas meciul cu Ciprul, din etapa a cincea a Silver League 2019.

Pentru voleibalistele noastre, confruntările cu Cipru și Georgia, din Grupa A a Silver League, reprezintă reamintirea vremurilor când evoluau la junioare, atât de mare este diferența de valoare între voleiul nostru și cel din cele două țări. De aceea, singura grijă a staff-ului echipei noastre în aceste partide este ca toate fetele să termine meciul sănătoase. Din fericire, până acum așa a fost.Miercuri după-amiază, în Alexandria, România a învins cu scorul de 3-0 (25-22, 25-13, 25-15), după 65 minute de joc, Ciprul, rămânând pe primul loc în clasamentul grupei A. Nici nu mai are cum să coboare de acolo, căci următoarele două partide vor fi în deplasare cu Georgia (15 iunie) și tot cu Cipru (18 iunie), adversare care nu au cum să ne pună probleme nici acum, nici în viitorul apropiat.

Apoi, în 25 și 28 iunie, România va juca împotriva câștigătoarei Grupei B pentru stabilirea echipei care va evolua anul viitor în Golden League, acolo unde adversarele sunt de un cu totul alt calibru și unde, până la urmă, ne este locul.

Revenind la meciul de la Alexandria, trebuie spus că cele mai multe puncte pentru echipa noastră le-au reușit Ariana Pîrv, 16. Ea a fost urmată de Rodica Buterez (13) și Ramona Rus (11). Trebuie remarcat că pentru Ramona acesta a fost primul meci început ca titulară la echipa națională.

Statistica jucatoarelor Romaniei in victoria cu 3-0 obtinuta in fata nationalei Ciprului in Silver League
Statistica jucatoarelor Romaniei in victoria cu 3-0 obtinuta in fata Ciprului în Silver League 2019Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns