România vrea organizarea a două mari competiţii feminine: Campionatul European şi Final Four-ul Ligii Campionilor!

alba blaj volei feminin

Planuri mari pentru conducătorii Federaţiei Române de Volei. Conform unui interviu acordat de preşedintele FRV, Gheorghe Vişan, agenţiei Agerpres, ţara noastră va candida pentru organizarea a două mari competiţii de volei feminin.
Anunţata vizită din luna ianuarie a preşedintelui Confederaţiei Europene de Volei, Aleksandr Boricic, despre care aţi putut citi pe doarvolei.ro, pare a deschide noi oportunităţi de dezvoltare şi de expunere pentru voleiul românesc. Astfel, conform declaraţiilor preşedintelui Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan, profitând de prezenţa oficialului CEV la Bucureşti, forul român va încerca să găsească deschidere pentru organizarea celor două competiţii în România. La Cluj, evident, că e singura sală din România care se pretează la organizarea unor asemenea evenimente.

„99,5% eu zic că Blaj iese din faza grupelor Ligii Campionilor la volei feminin, iar anul viitor vine în ţară preşedintele Confederaţiei Europene de Volei, Aleksandar Boricic, pentru a discuta organizarea Final4-ului Ligii Campionilor la Cluj-Napoca. Asta numai dacă Blaj iese din grupă. Iar dacă organizăm Final4, Blaj se califică direct, fiind gazdă”, a afirmat Vişan în interviul acordat Agerpres. .
De asemenea, preşedintele FRV a dezvăluit că va discuta şi despre posibilitatea organizării în ţară a Campionatului European de volei feminin în anul 2021. „Cu preşedintele Boricic voi avea o discuţie şi despre organizarea în 2021 a Campionatului European feminin. Vrem să găzduim în ţară o grupă a acelui turneu final. Pentru că, fiind 24 de echipe, turneul final va fi găzduit de 4 ţări. Deci este o treabă importantă pentru noi ca federaţie, dar şi pentru România. S-ar putea juca tot la Cluj”, a precizat Gheorghe Vişan.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns