Românul Lucian Năstase este arbitru 2 la finala turneului preolimpic de la Berlin!

lucian nastase arbitru volei preolimpic
lucian nastase arbitru volei preolimpic
Lucian Nastase (stanga) arbitreaza finala turneului preolimpic

România va fi reprezentată la finala turneului preolimpic european de volei masculin de la Berlin!

Lucian Năstase a fost desemnat arbitrul 2 la partida Rusia – Franţa, care va decide echipa calificată direct la Jocurile Olimpice de la Rio. Meciul va avea loc de la ora 17.35 şi va putea fi urmărit în direct pe Laola1.tv.

AICI aflaţi detalii despre semifinalele de ieri.

Desemnarea lui Lucian Năstase nu e întâmplătoare, el având prestaţii foarte apreciate la meciurile conduse la acest turneu:

Serbia – Polonia 1-3 (A2)

Polonia – Germania 2-3 (A1)

Franţa – Finlanda 3-0 (A1)

Nu pot decât să-l felicit pe Lucian Năstase şi să îi urez multă baftă.

De asemenea, trebuie menţionat că la acest turneu preolimpic european România mai este reprezentată de Gabriela Bulgariu, care face parte din Comisia de Control a competiţiei, fiind una dintre cele trei persoane desemnate să fie supervizor de joc, dar şi de un arbitru de linie, Mihai Dumitrescu, un român stabilit de trei ani în Germania şi care, iată, a fost selecţionat în echipa tuşierilor de la acest turneu. (mulţumesc pentru informaţii domnului Lucian Năstase)


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Românul Lucian Năstase este arbitru 2 la finala turneului preolimpic de la Berlin!

Lasă un răspuns