S-a stabilit oraşul în care vor avea loc calificările pentru Europenele U17, U 18, U 19 şi U 20

volei under 17 romania volei balcaniada

Comitetul Director al Federaţiei Române de Volei a stabilit oraşul în care se vor disputa turneele de calificare pentru Campionatele Europene Under 17 (f), Under 18 (m), Under 19 (f) şi Under 20 (m).
FRV a obţinut organizarea tuturor turneelor de calificare la CE ale echipelor noastre, ceea ce este un lucru chiar lăudabil, căci astfel tinerii jucători şi tinerele voleibaliste au şanse mai mari de calificare la turneele finale. Conform deciziei Comitetului Director, meciurile din grupele de calificare vor avea loc la Ploieşti, oraş care se transformă într-o adevărată capitală a voleiului juvenil.

Astfel, în perioada 4-7 ianuarie 2018, vom putea vedea la lucru lotul feminin Under 17 şi pe cel masculin Under 18. Fetele sunt în grupă cu Belgia, Suedia şi Elveţia. Băieţii sunt în grupă cu Belarus, Serbia şi Israel.
Apoi, în perioada 26-29 aprilie 2018, va fi rândul naţionalelor mai mari să lupte pentru calificarea la Europene. Fetele de la Under 19 sunt în grupă cu Belgia, Franţa şi o a patra echipă ce va fi stabilită. Băieţii de la Under 20 vor lupta pentru calificare cu naţionalele Germaniei, Austriei şi Suediei.
Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns