S-au stabilit campioanele ONSS: CTF Mihai I București și Liceul Pedagogic Mihai Eminescu Târgu Mureș

onss masculin volei festivitate premiere
onss masculin volei festivitate premiere
Imagine de la festivitatea de premiere a ONSS la volei masculin

S-a încheiat o nouă ediție a Olimpiadei Naționale a Sportului Scolar (ONSS), destinată elevilor de liceu. Duminică s-au disputat finalele de volei atât la masculin, cât și la feminin.

Competiția masculină a fost organizată la București și a fost câștigată de echipa Colegiului Tehnic Feroviar Mihai I din Capitală. În finală, aceasta a învins cu scorul de 3-0 formația LAPI Dej, devenind, după mulți ani, din nou campioană.

La feminin, titlul a fost obținut de Liceul Pedagogic Mihai Eminescu din Târgu Mureș, care a învins în finală, cu scorul de 3-0, formația CTF Mihai I București. Competiția a fost găzduită de Timișoara.
onss volei feminin premiere festivitate
Poza de grup de la premierea ONSS la volei feminin

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns