S-au stabilit finalele Golden League, atât la masculin, cât și la feminin

Bucuria jucatoarelor de volei din Cehia dupa calificarea in finala Golden league 2019

Vineri a fost ziua semifinalelor Golden League atât la volei masculin, cât și la volei feminin.La masculin, turneul Final Four are loc în Estonia. Din păcate, țara gazdă, antrenată de Gianni Crețu, a fost învinsă cu scorul de 3-1 de Turcia și va juca astfel, de la ora 16.00, pentru medalia de bronz contra Olandei. Olandezii au fost învinși cu 3-0 de revelația competiției, Belarus.

Finala Golden League 2019 va avea loc, de la ora 19.00, între Belarus și Turcia, aceasta din urmă fiind neînvinsă în actuala ediție a competiției și mare favorită în finală. Ambele finaliste s-au calificat pentru FIVB Challenger Cup, care va stabili noua participantă la VNL 2020.


Finala Golden League 2019 la volei feminin: Croația – Cehia

În competiția feminină, care are loc în Croația, gazdele vor juca pentru titlu contra Cehiei. În semifinale, Croația a învins cu scorul de 3-1 Spania, în timp ce Cehia a dispus cu scorul de 3-1 de Belarus.

Indiferent de rezultatul finalei, care va avea loc la ora 20.00, ambele finaliste sunt calificate pentru FIVB Challenger Cup. Finala mică, dintre Spania și Belarus, va avea loc de la ora 17.00.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns