S-au stabilit grupele Campionatului European de volei masculin din Polonia 2017

euro 2017 volei masculin polonia grupe
euro 2017 volei masculin polonia grupe
Grupele turneului final al Campionatului European de volei masculin 2017

Au fost stabilite grupele Campionatului European de volei masculin care va avea loc în Polonia, în 2017.

Meciurile turneului final vor avea loc în patru orașe poloneze: Gdansk, Szczecin, Cracovia și Katowice. Turneul final va avea loc în perioada 23 august – 3 septembrie 2017. Deținătoarea titlului e Franța.

Iată componența celor patru grupe ale turneului final, nu înainte de a vă reaminti că România a pierdut calificarea în barajul de calificare în fața Estoniei, cu care și-a împărțit victoriile.
Grupa A, în Gdansk: Polonia, Serbia, Finlanda, Estonia
Grupa B, în Szczecin: Italia, Germania, Slovacia, Cehia
Grupa C, în Cracovia: Rusia, Bulgaria, Slovenia, Spania
Grupa D, în Katowice: Franța, Belgia, Olanda, Turcia

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns