S-au stabilit sferturile feminine ale Jocurilor Olimpice. Brazilia – Rusia și Serbia – Italia, marile dueluri,

Turcia s-a calificat în sferturile e finală ale Jocurilor Olimpice

Turneul feminin din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo și-a stabilit sferturile de finală. Ultima etapă din faza grupelor a avut două meciuri dramatice în Grupa B.
Dacă în Grupa A lucrurile au fost destul de clare și meciurile dominate de Brazilia, singura formație din turneul de volei fără înfrângere în cele cinci etape, în Grupa B bătălia pentru stabilirea clasamentului final s-a dat inclusiv în ultima etapă.

Înaintea ultimei etape, trei echipe, SUA, Italia și Rusia toate cu câte trei victorii, aveau șanse la ocuparea primului lor. Primele două formații s-au și întâlnit în meci direct, care a fost câștigat cu 3-2 de americance. În urma acestui rezultat, rusoaicele aveau nevoie de o victorie de trei puncte cu Turcia pentru a termina grupa pe primul loc, numai că în locul acesteia au pierdut cu 3-2! Drept urmare, clasamentul s-a schimbat radical: SUA a terminat pe primul loc, Italia pe doi, Turcia pe trei și Rusia… pe patru! Astfel că în sferturile de finală vom avea un duel despre care mulți specialiști credeau că va fi finala: Brazilia – Rusia!
Sorții au stabilit să avem Serbia – Italia în sferturile Jocurilor Olimpice

Celelalte trei sferturi de finală sunt SUA – Republica Dominicană, Coreea de Sud – Turcia și Serbia – Italia. Ultimele două meciuri au fost stabilite prin tragere la sorți, într-o urnă fiind băgate ocupantele locurilor 2 și 3 din Grupa A (Serbia și Coreea de Sud) și în cealaltă echipele de pe aceleași poziții din Grupa B (Italia și Turcia). Sorții au decis ca în sferturi să avem o confruntare între ocupantele locurilor 2, respectiv între echipele de pe pozițiile 3.

Toate sferturile de finală din competiția feminină de la Tokyo vor avea loc miercuri și vor putea fi urmărite sigur la Eurosport Player. De asemenea, e posibil ca pe Eurosport 1 sau Eurosport 2 să fie difuzat în direct vreunul dintre meciuri. Împerecherea din semifinale o vedeți în ”tabloul” sferturilor de mai jos.

Jocurile Olimpice (f): Tabloul sferturilor de finală

Brazilia – Rusia

Coreea de Sud – Turcia

Serbia – Italia

SUA – Republica Dominicană

Clasamentele finale după faza grupelor

Grupa A

 1. Brazilia – 5 victorii – 14 puncte
 2. Serbia – 4 victorii – 12 puncte
 3. Coreea de Sud – 3 victorii – 7 puncte
 4. Republica Dominicană – 2 victorii – 8 puncte
 5. Japonia – 1 victorie – 4 puncte
 6. Kenya – 0 victorii – 0 puncte

 

Grupa B

 1. SUA – 4 victorii – 10 puncte
 2. Italia – 3 victorii – 10 puncte
 3. Turcia – 3 victorii – 9 puncte
 4. ROC (Rusia) – 3 victorii – 9 puncte
 5. China – 2 victorii – 7 puncte
 6. Argentina – 0 victorii – 0 puncte
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns