Sâmbătă și duminică se dispută turneele cu numărul 4 din campionatele de speranțe

craiova sperante volei maculin echipa
craiova sperante volei maculin echipa
CNNT Craiova nu a pierdut decat un set in 9 meciuri disputate in Seria C a campionatului de sperante

Campionatul de speranțe își dispută sâmbătă și duminică noi turnee în campionatele de speranțe atât la volei masculin, cât și feminin.

Sâmbătă și duminică se joacă turneele cu numărul 4 din ambele campionate, iar dacă știți rezultate, vă rog să mi le transmiteți și mie pentru a le putea comunica mai departe celorlalți iubitori ai voleiului.

Nu o să prezint și meciurile pentru că sunt foarte multe, sunt sigur că cei implicați direct știu exact cu cine și când vor juca. Pentru multe echipe, acesta e ultimul turneu din sezonul regulat, cele mai valoroase urmând să se califice în turneele semifinale.

Grupele care au cinci echipe vor disputa, peste două săptămâni, și un al cincilea turneu, la finele căruia se vor stabili echipele calificate în semifinale.

Multa baftă tuturor, jucători, antrenori, oficiali sau părinți, pentru că emoțiile sunt de multe ori mai mari pe bancă decât în teren. Credeți-mă, că știu ce spun 🙂 .

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns