Sâmbătă și duminică se joacă ultimele turnee în campionatele de minivolei

ctf mihai minivolei masculin csm a bucuresti
ctf mihai minivolei masculin csm a bucuresti
Imagine din meciul CTF Mihai I – CSM A

Cei mai mici jucători de volei își dispută sâmbătă și duminică ultimele turnee ale sezonului regulat (acolo unde este cazul).

În acest weekend vor intra în teren echipele care fac parte din grupele formate din 5 formații, pentru că se dispută doar turneele cu numărul 5 din campionat. Cum doar la masculin au existat serii cu cinci echipe, doar la băieți vom avea partide.

Acestea vor avea loc în seriile C, F și G, miza fiind, desigur, calificarea la turneul semifinal.

Evident, dacă aveți rezultate, vă rog să mi le transmiteți pentru a le putea comunica și celorlalți iubitori ai voleiului. Vă mulțumesc.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns