Șapte echipe românești vor juca în Cupa CEV și Cupa Challenge

csm bucuresti cupa challenge volei
csm bucuresti cupa challenge volei
CSM Bucuresti a castigat trofeul Challenge Cup in 2016

În actuala ediție a Cupei CEV și a Challenge Cup vor evolua 7 echipe din România. Socotindu-le și pe cele două din Liga Campionilor, în total România va avea 9 echipe în ediția 2016/ 2017 a cupelor europene.

Conform anunțului făcut de Confederația Europeană de Volei, șapte echipe din România s-au înscris în Cupa CEV și Challenge Cup la masculin și feminin.

Astfel, în Cupa CEV, la masculin, vor juca Arcada Galați și Explorări Baia Mare. În Challenge Cup, tot la masculin, vor juca LMV Ploiești și Volei Club Zalău.

La feminin, în Cupa CEV s-a înscris CSM Târgoviște, în vreme ce în Cupa Challenge vor juca CSM București, deținătoarea titlului, și Știința Bacău.

Tragerea la sorți a meciurilor va avea loc joi, 30 iunie, la Varna.


România mai are câte o reprezentantă în Liga Campionilor, atât la masculin, cât și la feminin. La masculin, SCM U Craiova va juca în premieră în această competiție, în vreme ce la feminin Alba Blaj va evolua pentru a doua oară consecutiv în grupe.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns