Scandal în voleiul mondial: 6 voleibaliști din naționala Cubei sunt reținuți în Finlanda pentru viol!!!

nationala volei cuba stiri
nationala volei cuba stiri
Nationala Cubei in meciul cu Portugalia

Scandal fără precedent în voleiul mondial! Nu mai puțin de 6 componenți ai naționalei Cubei sunt reținuți în Finlanda, fiind acuzați de agresiune sexuală.

Cei şase sunt suspectaţi că au violat o femeie, vineri, într-un hotel din oraşul finlandez Tampere. Echipa Cubei se afla în acest oraș pentru a participa la un turneu din Liga Mondială.

În total au fost arestaţi opt jucători, însă doi au fost eliberaţi luni, poliţia finlandeză afirmând că aceştia nu „mai sunt suspectaţi de agresiune”. Ceilalţi şase au rămas în custodia poliţiei şi vor fi audiaţi la un tribunal în cursul zilei de marţi.

Restul componenţilor echipei au primit permisiunea de a pleca în Cuba.

Calificată la Jocurile Olimpice de la Rio, Cuba a pierdut cu Finlanda, scor 3-1, sâmbătă, dar a câştigat cu Portugalia, scor 3-2, duminică, chiar dacă pe foaie a avut doar opt jucători.

 Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns