Se reia și campionatul de minivolei. Victoria Nădlac a făcut „încălzirea” în Olanda, câștigând un turneu amical

victoria nadlac minivolei varsandan antrenor
victoria nadlac minivolei varsandan antrenor
Victoria Nadlac, la competitia din Olanda

În acest weekend se dispută noi meciuri în campionatele de minivolei, masculin și feminin. Sunt programate turneele cu numărul 3.

Cei mai mici voleibaliști și cele mai mici voleibaliste revin de sâmbătă în competiții. Ei vor juca, pe tot cuprinsul țării, în turneele din etapa a treia a competițiilor zonale din cadrul campionatului național. Așa cum desigur cei interesați știu deja, la fete participă jucătoare născute în 2004 și mai mici, iar la băieți jucători născuți în 2003 și mai mici.

Nu voi ura succes tuturor înainte de a vă prezenta și rezultatele înregistrate în această pauză competițională de componentele clubului Victoria Nădlac. Care a efectuat în timpul vacanței, în chiar ultimele zile ale anului trecut, un turneu în Olanda, în orașul Sint Anthonis. Fetele antrenate de Dorin Varsandan au ocupat primul loc la categoria 2004 și mai mici și locul 3 la categoria 2003 și mai mici.

La categoria 2004, româncele au câștigat toate meciurile cu 2-0, învingând în grupă pe Vught, Flamingos și Webton Hengelo, pentru ca în semifinală să treacă de Alterno. În finală, Victoria Nădlac a învins pe Hovoc.

La categoria 2003, fetele noastre au pierdut doar în semifinale, dar la punctaveraj (s-au disputat tot două seturi), câștigând apoi finala mică în fața belgiencelor de la VDK Gent.

Cea mai bună jucătoare a turneului a fost desemnată românca Jana Konyarik.

De ce v-am spus toate acestea? Pentru că orice succes românesc merită subliniat și semnalat, indiferent de categoria de vârstă, și pentru că am vrut să vă demonstrez celor care nu cred, că și la această categorie de vârstă există talente și astfel de inițiative spre binele copiilor.

Multa baftă tuturor celor implicați în această competiție, jucători, antrenori, arbitri și părinți! Dacă știți rezultate și vreți să le afle și restul lumii, sunt aici 🙂

Antrenorul Varsandan, de la Victoria Nadlac, alaturi de fetele sale
Antrenorul Varsandan, de la Victoria Nadlac, alaturi de fetele sale
jana konyarik victoria nadlac volei
Jana Konyarik, de la Victoria Nadlac, cea mai buna jucatoare a turneului

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns