Se reiau și campionatele de speranțe. Sâmbătă și duminică se joacă turneele cu numărul 3

tudor constantinescu volei cth mihai
tudor constantinescu volei cth mihai
Copiii invata de la cele mai mici varste importanta incalzirii

Încep și campionatele la copii și juniori. Prima categorie de vârstă care intră în scenă este cea de la nivelul speranțelor (masculin și feminin).

Nu voi prezenta grupele și meciurile, pentru că cei care sunt implicați știu deja cine unde și când joacă. Vă spun doar că în competiție sunt angrenate 74 de echipe masculine și feminine, care încearcă să se califice la turneele semifinale și de acolo la turneele finale.

Echipele sunt formate, la masculin, din jucători născuți în 2001 și mai mici, iar la feminin din jucătoare născute în 2002 și mai mici.

Multă baftă tuturor celor implicați în joc, în organizare sau în galerie. Și, dacă știți vreun rezultat, le aștept cu mare drag pe mail, la contact@doarvolei.ro sau andreiconstantinescu@yahoo.com. De asemenea, pe Watsapp, la numărul de telefon 0730660361. Sau pe pagina de Facebook a site-ului ori pe pagina mea personală. Cum doriți voi, important e ca lumea voleiului să fie ținută la curent cu ceea ce se întâmplă în acest sport minunat.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns