Secretul tricourilor roz în care joacă acasă Gontariu şi Aciobăniţei la VfB Friedrichschafen

volei friedrichschafen tricouri roz
volei friedrichschafen tricouri roz
Friedrichschafen va juca in tricourile roz pana cand sala va fi oplina pana la refuz

VfB Friedrichshafen, campioana Germaniei la volei masculin, la care joacă acum Adrian Gontariu şi Adrian Aciobăniţei, este una dintre cele mai puternice echipe din voleiul european, dar şi una dintre cele mai inventive din sportul mondial. Ultima campanie de apropiere a suporterilor a făcut înconjurul lumii.

Antrenată de mulţi ani de tehnicianul român Stelian Moculescu, VfB Friedrichschafen a ocupat primele pagini ale ziarelor de sport după ce au lansat o campanie unică de atragere a fanilor lângă echipă. Concret, jucătorii vor evolua pe propriul teren doar în echipament roz până la primul meci în care ZF Arena, sala de 3.800 de locuri în care îşi dispută meciurile de acasă va fi plină „ochi”. Altfel spus, când vor juca având „casa închisă”. “Am făcut o groază de lucruri în ultimele săptămâni şi sperăm că am reuşit să atragem atenţia asupra voleiului în Friedrichschafen. Soportul este distracţie, spectatorii sunt clienţii noştri, iar acesta trebuie să fie preocuparea noastră principală. Vom aduce toate aceste lucruri îmrepună prin noua noastră campanie”, a declarat preşeditnele clubului, Sebastian Schmidt.
Într-adevăr, campania este pliată exact pe aceste principii. E însoţită de sloganuri prin care jucătorii li se adresează spectatorilor, de şedinţe foto în care jucătorii se arată îngroziţi de noile tricouri şi în care îi roagă pe fani să le permită să joace din nou în tricourile tradiţionale, albastre, dar şi de clipuri video. Aceste videoclipuri sunt şi cele mai haioase, pentru că scenariile lor sunt toate concentrate în jurul culorii roz. Într-unul un jucător îşi dă tricoul albastru la spălat, dar îl primeşte înapoi roz. Un altul merge la dealer-ul auto local care e şi sponsor al echipei, să-şi ridice maşina de serviciu şi primeşte o frumoasă maşină roz şi tot aşa.

CITEȘTE ȘI:   Calificări Campionat European U18 (f): Alexia Căruțașu, Adelina Ungureanu și Andra Artin, cele mai eficiente românce

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns