Semifinalistă în Cupa Challenge și în luptă pentru titlu în Franța, echipa masculină de volei Rennes se va desființa

Rennes a ajuns în sezonul 2019/ 2020 în semifinalele Cupei Challenge

O veste tristă vine din Franța: Rennes, echipă de top în ultima ediție a campionatului Franței, este în pragul desființării.Conform presei franceze – știrea a fost dată inițial de ziarul Ouest France, dar a fost preluată de toate celelalte, inclusiv de l’Equipe – Rennes este ca și desființată. Problemele financiare sunt cele care au dus la această situație, însă nu trebuie să le legăm neapărat de pandemia de coronavirus, pentru că în luna februarie Federația Franceză de Volei penalizase deja cu 3 puncte formația pentru neplata la timp a salariilor. Deci problemele erau ceva mai vechi.

Rennes a ajuns în sezonul 2019/ 2020 în semifinalele Cupei Challenge
Rennes a ajuns în sezonul 2019/ 2020 în semifinalele Cupei Challenge (FOTO: CEV)

Concret, conform informațiilor din presă, deși clubul a avut un buget de 1,75 milioane de euro, există o ”gaură” de 300.000 – 400.000 de euro. Drept urmare, conducătorii grupării vor demisiona în următoarele zile – pe bună dreptate, dacă nu au știut să aibă grijă de o asemenea sumă de bani – iar clubul va trage obloanele. Evident, totul se poate schimba dacă se va întâmpla o minune și va apărea un om cu mulți bani care să salveze echipa. Ceea ce e greu de crezut.

Pe Doarvolei Shop puteți vedea noile modele de brățări cu minge de volei. În mai multe culori, sunt perfecte pentru a fi purtate în această perioadă a anului. Mai multe modele puteți vedea în Categoria Brățări.

Rennes se desființează după cel mai bun sezon: semifinală de Cupa Challenge și locul 3 în clasamentul din Franța

Paradoxal, totul se întâmplă într-unul dintre cei mai buni ani din istorie. În cupele europene Rennes ajunsese în semifinalele Cupei Challenge, înainte ca CEV să oprească de tot competiția, iar în campionat, dacă nu exista acea penalizare de trei puncte, ar fi fost lider! Așa, căzuse pe locul 3, la două puncte de ocupanta primei poziții, Tours, și la unul de formația de pe 2, Montpellier.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns