Serbia este campioană mondială la volei feminin în premieră! Italia și China au completat podiumul CM 2018

Nationala de volei a Serbiei a cucerit pentru prima data titlul mondial

Serbia a cucerit titlul mondial la volei feminin pentru prima dată în istorie. Două dintre jucătoarele din lotul antrenat de Zoran Terzic vor juca din weekend-ul viitor în Divizia A1.
În prima finală europeană din istoria Campionatului Mondial feminin de volei , Serbia a învins Italia cu scorul de 3-2 (21-25, 25-14, 23-25, 25-19, 15-12), la capătul de 116 minute, și a scris o nouă pagină de istorie. Este primul titlu mondial cucerit de voleiul feminin din Serbia și el a fost sărbătorit cum se cuvine de vecinele României. Printre ele și cele două care vor evolua din sezonul acesta în Divizia A1: Maja Aleksic, de la Agroland Timișoara, și Teodora Pusic, de la Agroland Timișoara.

Medaliile de bronz au fost cucerite de campioana olimpică, China. Asiaticele au învins cu scorul de 3-0 (25-22, 25-19, 25-14) Olanda.

Nationala de volei a Serbiei a cucerit pentru prima data titlul mondial
Nationala feminina de volei a Serbiei a cucerit pentru prima data in istorie titlul mondial la volei
Bucuria sarboaicelor dupa primul titlu mondial la volei din istorie
Bucuria de nedescris a sarboaicelor, intr-o ploaie de confetti, dupa cucerirea primului titlu mondial la volei din istorie

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns