Serbia este noua campioană europeană la volei masculin. Uros Kovacevic a fost desemnat MVP-ul Campionatului European

Serbia a cucerit pentru a treia oară titlul de campioană europeană la volei masculin

Serbia a cucerit pentru a treia oară în istorie titlul de campioană europeană la volei masculin.
În finala Campionatului European masculin de volei 2019, Serbia a învins cu scorul de 3-1 (19-25, 25-16, 25-18, 25-20) formația Sloveniei. Având în Atanasjevic (22 de puncte) și Kovacevic (20 de puncte) principalele guri de foc, sârbii au controlat meciul începând din setul secund. La sloveni s-a văzut faptul că au ieșit din sala din Ljubljana în care au jucat de-a lungul întregii competiții până la finală, care s-a ținut la Paris, în fața a 12.654 de spectatori.

Jucătorii naționalei Serbiei la intonarea imnului, după câștigarea titlului europen la volei masculin
Jucătorii naționalei Serbiei la intonarea imnului, după câștigarea titlului europen la volei masculinUros Kovacevic a fost MVP-ul Campionatului European 2019

Uros Kovacevic a fost desemnat MVP-ul Campionatului European. Aceasta este pentru prima dată când el primește o astfel de distincție. Echipa ideală a competiției va fi anunțată cam peste trei săptămâni, cel puțin așa s-a procedat în competiția feminină. O mare prostie după părerea mea, căci se pierde tot farmecul și nu mai interesează pe nimeni cine a făcut parte din echipa ideală a unei competiții încheiate de aproape o lună.

Uros Kovacevic și trofeul primit pentru titlul de MVP al Campionatului European masculin de volei
Uros Kovacevic și trofeul primit pentru titlul de MVP al Campionatului European masculin de volei

Pentru Serbia, acesta este al treilea titlu european din istorie, după cele cucerite în 2001 și 2011. Interesant este că în 2011, ca și acum, titlul european feminin a fost cucerit tot de Serbia, așa că este pentru a doua oară în istorie când această țară cucerește în același an ambele trofee. Slovenia a obținut pentru a doua oară în patru ani medaliile de argint ale Campionatului European.

Odată cu medaliile de aur, jucătorii sârbi au primit și un cec de 400.000 de euro. Învinșii s-au ales cu un cec de 200.000 de euro.

Slovenia s-a ales cu argintul Europenelor masculine de volei și cu un cec de 200.000 de euro
Slovenia s-a ales cu argintul Europenelor masculine de volei și cu un cec de 200.000 de euro

Medaliile de bronz au fost cucerite, sâmbătă, de Polonia.


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns