Sergiu Stancu, antrenor Arcada Galați: ”Nici ca jucător nu am avut 6 meciuri în 10 zile” – VIDEO

Sergiu Stancu, antrenorul formației Arcada Galați

Pentru Sergiu Stancu și pentru elevii lui de la Arcada Galați, aceasta este cea mai aglomerată perioadă din carieră. El a detaliat pentru Doarvolei.ro – vedeți înregistrarea video a interviului la finalul articolului – cum rezolvă problemele acestei perioade alături de elevii săi.
După ce a jucat joi cu Montana, în Cupa CEV, Arcada Galați a venit la București pentru meciurile de sâmbătă și duminică împotriva Stelei (scor 3-1) și Brașovului (scor 3-0), pentru ca marți să joace în Bulgaria returul cu Montana. Apoi, sâmbătă și luni vor întâlni în campionat pe Dinamo și pe U Cluj. ”După partida de ieri (n.r. cu Steaua), acest meci a venit foarte bine, pentru că aveam nevoie să rulăm tot lotul. Sunt foarte bucuros de tinerii jucători din echipa noastră care au avut o evoluție bună. Trebuie să ținem cont și de valoarea adversarului, cu tot respectul, dar pe noi ne-a interesat ca în această partidă să putem rula tot lotul și să putem să ne pregătim pentru meciul foarte important din Bulgaria, de marți”, a declarat Sergiu Stancu după partida câștigată lejer în fața formației CSU Brașov.
Sergiu Stancu: ”Nici ca jucător nu am mai avut 6 meciuri în 10 zile”

Tehnicianul s-a referit și la programul foarte aglomerat, cu 6 meciuri în 10 zile, pe care nu l-a mai trăit nici când era jucător activ. ”Sincer, nu am mai trăit ca jucător să am 6 meciuri în zece zile, dar și ce se întâmplă anul acesta în lume este o situație specială. Am mai spus-o, noi suntem pregătiți pentru aceste lucruri, suntem sportivi profesioniști și nu pot exista scuze pentru acest lucru. Suntem plătiți pentru a ne face datoria și, sincer să fiu, preferăm să jucăm decât să avem alte probleme cum au fost cu pandemia, când s-a întrerupt campionatul. Suntem bucuroși de faptul că putem disputa atâtea partide”, a mai declarat Sergiu Stancu, căruia pandemia i-a schimbat total felul în care pregătește partidele.

Sergiu Stancu, antrenorul formației Arcada Galați
Sergiu Stancu, antrenorul formației Arcada Galați (FOTO: Doarvolei.ro)

Sergiu Stancu: ”Pandemia a schimbat tot programul”

”Tot programul de pregătire a trebuit schimbat. Trebuie să ținem cont că am avut niște meciuri în Liga Campionilor, pe care din păcate nu le-am mai putut juca, s-au amânat două turnee, tot programul a fost dat peste cap, jucând la un moment dat doar trei partide în decurs de aproape trei luni de zile. Însă, cu toate aceste condiții, noi avem un staff zic eu destul de valoros și cred că suntem pregătiți pentru aceste partide care urmează acum, foarte importante”, a mai spus tehnicianul. El are în palmares trei titluri de campion al României (două cu Arcada și unul cu Tricolorul Ploiești) și acum îl vrea și pe al patrulea, așa cum e firesc, pentru că ”Obiectivele la CSM Arcada Galați sunt întotdeauna aceleași: cupa, campionatul, bineînțeles pe plan intern și o evoluție cât mai lungă în Europa”, a încheiat el.

Meciul Montana – Arcada din Cupa CEV are loc marți

Partida dintre formația bulgară Montana și Arcada Galați va avea loc marți, de la ora 18.00. În prima manșă, disputată joi, la Galați, echipa noastră s-a impus cu scorul de 3-0, deci pentru a se califica are nevoie fie de minimum două seturi, fie de ”setul de aur”.

În optimi se joacă în sistem turneu, la Moscova

Dacă se va califica în optimile de finală ale Cupei CEV, Arcada va merge la Moscova, pentru a participa la un turneu în patru, în urma căruia se vor stabili semifinalistele competiției. Acolo, gălățenii ar urma să joace pe 16 decembrie contra olandezilor de la Groningen. În celălalt meci se vor întâlni Dinamo Moscova, echipa lui Țvetan Sokolov, Sam Deroo sau Ilia Vlasov și Vojvodina Novi Sad. Învingătoarele din cele două partide se vor întâlni în sferturi, pe 17 decembrie.
ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns