Sergiu Stancu, debut cu dreptul alături de PAOK Salonic în Liga Campionilor. Au câștigat un meci maraton

Sergiu Stancu si echipa lui, PAOK Salonic, inaintea primuluimeci din Liga Campionilor la volei masculin

Victorie mare obținută în Liga Campionilor la volei masculin de Sergiu Stancu și elevii săi de la PAOK Salonic. Aceștia au prima șansă de calificare în turul al treilea preliminar.
În prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin, PAOK Salonic, echipa antrenată de Sergiu Stancu, a învins în deplasare, cu scorul de 3-2 (25-18, 27-29, 30-32, 25-19, 15-13), campioana Ungariei, VRCK Kazincbarcika. A fost un meci maraton – a durat două ore și 25 de minute – în care experiența veteranului grec Mitar Tzouris a făcut diferența. Fostul jucător de la Trentino, Calzedonia Verona și Halkkbank Ankara a reușit 26 de puncte și, împreună cu coechipierii săi, pornesc ca favoriți la calificarea în turul al treilea, decisiv pentru ajungerea în grupele Ligii Campionilor.

Arbitru secund la acest meci a fost românul Lucian Năstase, care s-a achitat perfect de sarcini.

Sergiu Stancu si echipa lui, PAOK Salonic, inaintea primuluimeci din Liga Campionilor la volei masculin
Sergiu Stancu si echipa sa, PAOK Salonic, la startul Ligii Campionilor, editia 2018/ 2019

Returul dublei manșe are loc pe 17 octombrie, la Salonic, iar Sergiu Stancu are nevoie să obțină alături de echipa lui o victorie cu 3-0 sau 3-1 pentru a se califica fără emoții.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns