Și în Seria Vest a Diviziei A2 la volei masculin vor juca tot cinci formații în campionatul 2020/ 2021

ProVolei Arad, echipa pentru campionatul 2019/ 2020

Ca și Seria Est, și Seria Vest a Diviziei A2 la volei masculin va avea tot cinci echipe.
CSM Suceava, ACS Volei Club 2015 Zalău, CS Oțelul Roșu, CSS CNE LAPI Dej-SCM Zalău și Pro-Volei Arad sunt formațiile care vor lupta din această grupă pentru promovarea în prima ligă a voleiului românesc.

Observăm revenirea, după un an de pauză, a formației din Zalău, precum și o apariție cu totul nouă în ultima perioadă, CS Oțelul Roșu. În ceea ce privește echipa CSS CNE LAPI Dej-SCM Zalău, aceasta va fi compusă din tinerii jucători ai formației din Dej, așa cum ați aflat la timpul respectiv AICI.

În primă fază, cele cinci echipe se vor înfrunta în meciuri tur-retur, după care primele 3 se vor califica direct în turneul fazei a III-a, iar ocupantele locurilor 4 și 5 vor juca în faza a II-a, după sistemul cel mai bun din trei meciuri.

Primele două clasate din turneul fazei a III-a vor merge apoi la turneul de promovare în Divizia A1.

Datele de disputare ale meciurilor din Divizia A2

Prima etapă este programată la 17 octombrie, iar ultima a sezonului regulat va avea loc la 30 ianuarie 2021.

Turneul fazei a III-a va avea loc în intervalul 19-21 martie 2021, iar turneul de promovare în Divizia A1 în intervalul 16-18 aprilie 2021.

Evident, toate datele de mai sus sunt valabile în cazul în care pandemia de coronavirus va permite disputarea meciurilor după formatul clasic.

ALIMENTEAZĂ-ȚI DRAGOSTEA PENTRU VOLEI CU PRODUSELE DE PE DOARVOLEI SHOP Pentru comenzi mai mari de 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țarăCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns