Simona, mândria României!

La un moment dat Simona Halep a declarat că ar lua de la celebrul Federer controlul de care da dovadă pe teren, de la Serena Wiliams ar vrea să aibă încrederea în forțele proprii pe care aceasta o deține și nu în ultimul rând, ar vreasă fie la fel de bucuroasă ca Nadal.

Povestea Simonei Halep în sport a început la doar 4 ani jumătate, împreună cu fratele sau. În anul 2006 aceasta, debuta în circuitul Internațional Tennis Federation și în 2007 a reușit să câștige două turnee de dublu și două turnee de simplu. Pe plan internațional, Simona și-a pus amprenta în tenis în anul 2008 când ea a câștigat turneul de junioare de la Roland Garros.

Simona este o persoană puntuala și da dovadă de un profesionalism dus la cele mai înalte cote, acest lucru îl afirmă însăși Andrei Cociasu, fostul partener de antrenament.

Pe lângă că este o mare jucătoare de tenis, care a reușit să câștige 16 turnee WTA la simplu, ea este și un om care are activități normale pentru orice femeie de vârsta ei.

Simonei îi place stilul de viață sănătos, după cum a și declarant că adoră sucul de portocale, are chiar și un joc pe telefon, faimosul Candy Crush.

Simona a afirmat că iubește muzica, așadar are cel puțin 500 de melodii pe Ipod, iar printre cântăreții preferați se numără Simley, Andra și Andrea Boceli. Muzica până la urmă îți dă starea de relaxare de care are nevoie orice om, fie el sportivesau nu.

Anul 2017 a fost bun pentru Simona, aceasta a încheiat anul ca lider mondial. Simona Halep a reușit să strângă aproximtiv 20 de milioane de dolari din sport. Cu toate că încă nu și-a îndeplinit visul, acela de a câștiga un titlu Grand Slam, aceasta nu se da bătută și se bucură de cele două finale de la Roland Garros în care a jucat. În prima ne aducem bine aminte că a fost bătută de Maria Sharapova iar a doua participare a fost când a fost învinsă în decisiv de Jelena Ostapenko. Mai multe informații despre jocurile Simonei poți să găsești pe NetBet Sport.

Și pentru acest an Simona are planuri mari și o tactică nouă pentru viitoarele jocuri. Ea a declarant că noua ei tactică este să fie mai agresivă si să preia inițiativa, așa cum a făcut-o pe vremea când juca la juniori, să dicteze chiar ea jocul. Și-a schimbat tactică din cauza presiunii pe care a avut-o de-a lungul meciurilor.

Așa că ce mai putem spune, decât să îi ținem pumnii Simonei si sa o încurajăm în continuare. Fanii îi pot da forță de care are nevoie, oricum suntem mândri de ține, Simona. Pentru români, succesul pe care îl are jucatoarea de tenise este o mare mândrie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns