Slovenia (m) și Canada(f) vor juca anul viitor în VNL 2020

Slovenia s-a calificat la VNL 2020

Naționala masculină de volei a Sloveniei și cea feminină a Canadei vor juca anul viitor în VNL, cea mai importantă și spectaculoasă competiție anuală organizată de FIVB.
La masculin, Slovenia a obținut calificarea pentru ediția viitoare a VNL după ce a învins în finală, cu scorul de 3-0 (26-24, 25-21, 25-21), formația Cubei.

Astfel,  slovenii, care în semifinale au trecut cu scorul de Belarus cu 3-1, vor juca anul viitor în VNL, ei înlocuind Portugalia, care a retrogradat și care va juca în viitoarea ediție a Golden League, acolo unde s-a calificat și echipa României. În cea de-a doua semifinală, Cuba întrecuse cu scorul de 3-2 Turcia, noua campioană a Golden League.

Canada a obținut calificarea în VNL 2020 la volei feminin

La feminin, titlul în Challenger Cup și calificarea în VNL 2020 a fost obținut de Canada, care a învins în finală formația Cehiei, câștigătoarea Golden League din acest an. În meciul decisiv, canadiencele au învins cu scorul de 3-2 și vor juca în VNL în locul Bulgariei, care a retrogradat la doar un an după promovare.

În semifinale, Canada învinsese cu 3-0 Croația, iar Cehia cu același scor Argentina.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns