Speranțe (f): Iată și componența celor două serii de la turneul final feminin

dinamo css5 bucuresti sperante volei
dinamo css5 bucuresti sperante volei
Dinamo si CSS 5 Bucuresti au oferit in acest an multe meciuri spectaculoase atat in campionat cat si in competitiile municipale.

După omologarea tuturor rezultatelor din meciurile turneelor semifinale, Federația Română de Volei a publicat grupele turneului final al campionatului feminin de volei – categoria speranțe.

Grupele sunt cele știute, de fapt, de duminică seară, ele fiind confirmate acum, pentru că puteau apărea contestații care ar fi trebuit judecate. Algoritmul alcătuirii celor două serii este simplu și trecut în regulament: o serie e formată din câștigătoarele grupelor semifinale 1 și 3, plus ocupantele locurilor 2 în grupele semifinale 2 și 4, iar cea de-a doua din celelalte patru echipe calificate.

Iată în continuare componența celor două grupe de la turneul final ce va avea loc în perioada 4-8 mai. Gazda va fi desemnată pe 12 aprilie și va fi aleasă în funcție de ofertele de organizare depuse de echipele calificate.

Sistemul de disputare e simplu, în grupă se joacă după sistemul ”fiecare cu fiecare”, după ocupantele primelor două locuri în serie vor juca în semifinale ”în cruce”, adică locul 1 din Seria 1 cu locul 2 din Seria a 2-a și invers. În ultima zi se vor disputa finala mare și finala mică. În turneul pentru locurile 5-8, ocupantele locurilor 3 și 4 din fiecare serie vor juca după același sistem ca cel din semifinale. Multă baftă tuturor!
Seria 1

CSS Bacău

CSS Târgoviște

ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brașov

LPS Cluj

 

Seria a 2-a

Dinamo

CSS 5 București

CSS Lugoj

Agroland Timișoara

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns