Speranțe (f): La Brașov se dispută, de miercuri până duminică, turneul final

agroland timisoara sperante volei feminin
agroland timisoara sperante volei feminin
Agroland Timisoara este detinatoarea titlului

Cele mai valoroase 8 echipe de volei feminin la categoria speranțe își dau, de miercuri, întâlnire la Brașov.

De miercuri și până duminică, la Brașov se va disputa turneul final al campionatului de volei la categoria speranțe feminin.

Sistemul de disputare e simplu, în grupă se joacă după sistemul ”fiecare cu fiecare”, după ocupantele primelor două locuri în serie vor juca în semifinale ”în cruce”, adică locul 1 din Seria 1 cu locul 2 din Seria a 2-a și invers. În ultima zi se vor disputa finala mare și finala mică. În turneul pentru locurile 5-8, ocupantele locurilor 3 și 4 din fiecare serie vor juca după același sistem ca cel din semifinale.

Înainte de a vă lăsa să vedeți grupele, vă voi ruga ca, dacă știți rezultate, să mi le transmiteți și mie pentru a le putea posta pe site. Mi le puteți transmite pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro sau pe Facebook. Vă mulțumesc.

Seria 1

CSS Bacău

CSS Târgoviște

ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brașov

LPS Cluj

Seria a 2-a

Dinamo

CSS 5 București

CSS Lugoj

Agroland Timișoara

Anul trecut, primele trei locuri în clasamentul campionatului național de speranțe feminin au fost ocupate, în ordine, de Agroland Timișoara, ProVolei Botoșani și Dinamo.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns