Speranțe (f): Rezultate înregistrate în turneul 5, ultimul al campionatului

victoria nadlac volei sperante feminin
victoria nadlac volei sperante feminin
Victoria Nadlac, echipa de sperante, sezonul 2015/ 2016

Sâmbătă și duminică s-au disputat meciurile din turneele 5 la volei feminin, categoria speranțe. Cu acestea s-a încheiat sezonul regulat al campionatului.

Patru serii au avut nevoie de turneele cu numărul 5. E vorba, desigur, de grupele formate din 5 echipe. Până acum nu am primit decât rezultatele seriei L, care a fost câștigată de Victoria Nădlac. Iată-le în continuare, nu înainte de a vă spune că dacă știți alte rezultate, le aștept pentru a completa acest articol. Azi voi încerca să revin și cu numele echipelor calificate pentru turneele semifinale, acolo unde ajung primele clasate plus cele mai bune 11 echipe de pe locul 2.

Seria L (Bors)

CS Westar Arad – CS Era Sport Oradea 3-0
CS Victoria Nadlac – CS Viitorul Bors 3-0
CS Victoria Nadlac – CS Era Sport Oradea 3-0
CS Viitorul Bors – CS Westar Arad 3- 0
CS Victoria Nadlac – CS Westar Arad 3-0
CS Viitorul Bors – CS Era Sport Oradea 3-0
ACS Arany Ianos Salonta a stat.
Victoria Nădlac a câștigat grupa.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns