Speranțe (f): Rezultatele complete ale etapei a doua a turneului final. Agroland e în semifinale. Luptă strânsă în Seria a II-a

agroland timisoara volei sperante feminin
agroland timisoara volei sperante feminin
Agroland Timisoara s-a calificat deja in semifinalele turneul final de sperante feminin (foto: Agroland Timisoara)

Etapa a doua a turneului final de speranțe la volei feminin s-a încheiat cu rezultate foarte interesante.

În Seria 1, lucrurile sunt mai complicate, căci o echipă, LPS Cluj, are patru puncte, alte două au câte 3 puncte (CSS Bacău și CSS Târgoviște), iar una, cea gazdă, are două puncte. Așa că meciurile din ultima etapă se anunță de foc.

În Seria a 2-a, se știu două lucruri: Agroland Timișoara s-a calificat în semifinale, în vreme ce Dinamo va juca în meciurile pentru locurile 5-8.


Seria 1

MIERCURI

CSS Bacău – ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brașov 3-1

LPS Cluj – CSS Târgoviște 3-0

JOI

ACS Juvenil Nicolae Titulescu Brașov – LPS Cluj 3-2

CSS Târgoviște – CSS Bacău 3-0

Seria a 2-a

MIERCURI

CSS 5 București – Dinamo 3-1

Agroland Timișoara – CSS Lugoj 3-2

JOI

Agroland Timișoara – CSS 5 București 3-0

CSS Lugoj – Dinamo 3-0

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

5 thoughts on “Speranțe (f): Rezultatele complete ale etapei a doua a turneului final. Agroland e în semifinale. Luptă strânsă în Seria a II-a

 1. Se pare că Agroland trece printr-o etapa excelentă ìncât au şi la speranțe şi la cadete 2 echipe f bune. Aici la speranțe deja sunt în semifinale iar la cadete parcă sunt în turneul final de la Bucureşti.

  1. Daaa, clar, au echipe foarte bune acolo, la Agroland. La cadete sunt calificate, sigur. Anul trecut au cucerit titlul la sperante, iar acum, la cadete, vor fi, practic, aceleasi echipe. Adica se vor lupta pentru o medalie sigur.
   Au si la junioare o echipa de care am auzit lucruri bune, echipa care, din cate stiu, se confunda cu echipa care ataca de vineri promovarea in Divizia A1.

    1. Ar fi ceva incredibil, evident. Si pe deplin realizabil… De promovare sunt foarte aproape după victoria din prima etapă, iar la cadete se vor bate cu siguranta la medalii din ce mai stiu si eu din realitatile acestei categorii de varsta. Evident, fiind inca niste copile, pot aparea fluctuatii de forma, pot aparea surprize la oricare dintre cele 8 echipe. Dar daca se respecta calculele hartiei, cum se spune, va fi in sus.
     La sperante insa cred ca va fi putin mai greu sa ia chiar titlul, capitanul echipei plecand dupa primele doua meciuri acasa, la Timisoara, pentru a se alatura lotului care se bate pentru promovarea in Divizia A1. De aceea imi si place foarte mult acest proiect si mi-a placut de la inceput, pentru ca a fost facut si este continuat cu tinere si foarte tinere jucatoare. De altfel, capitanul echipei de senioare – e un fel de a spune senioare, caci nu cred ca e vreuna la varsta senioratului in lot – este cadeta inca, Adelina Ungureanu. Cu acelasi lot, dar cu un an mai mic, au jucat si anul trecut in campionatul senioarelor. Iar astfel de meciuri te intaresc si iti asigura o experienta exceptionala, iar rezultatele se culeg acum. Eu mi-as dori ca tot mai multe echipe sa apeleze la junioare, mai ales ca e permisa dubla legitimare, adica sa joci la un club la copii si juniori si la o alta echipa de seniori, tocmai pentru a se incuraja promovarea tinerilor.

Lasă un răspuns