Speranţe (f): Turneul final al campionatului feminin de speranţe va avea loc la Lugoj

css sibiu sperante feminin echipa
css sibiu sperante feminin echipa
Echipa de sperante a CSS SIbiu

A fost stabilită şi gazda turneului final al turneul final din cadrul campionatului feminin de speranţe.

Turneul final al campionatului feminin de volei pentru speranţe va avea loc în perioada 10-14 mai, la Lugoj.

Cele două grupe ale turneului final au fost stabilite încă după turneele semifinale, în funcţie de locul ocupat în aceste serii.


Speranțe (f): Componența grupelor turneului final

Seria I

CSS Bacău

LPS IOR Mircea Eliade București

Dacia Mioveni 2012

Victoria Nădlac

Seria a II-a

CSS Botoșani

Dinamo

CSS Sibiu

CSS Lugoj

Se va juca în grupă după sistemul „fiecare cu fiecare”, urmând ca ocupantele primelor două locuri să joace, apoi, „în cruce”, în semifinale. De asemenea, ocupantele locurilor 3-4 din fiecare serie vor juca, tot „în cruce”, pentru locurile 5-8.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns