Speranțe (f): Turneul semifinal I la feminin se dispută mai devreme

Echipa feminina de sperante a CSS Sibiu volei

Consiliul Director al FRV a decis devansarea cu o săptămână a turneului semifinal I al campionatului de volei pentru speranțe (feminin).
Conform deciziei, turneul semifinal I a campionatului feminin de volei pentru speranțe va avea loc în zilele de 16 și 17 martie, în loc de 22-23 martie, cât era programat inițial. Turneul semifinal I al întrecerii similare masculine rămâne programat așa cum s-a stabilit, adică în zilele de 22 și 23 martie.

Componența grupelor semifinale I va fi stabilită, atât la feminin, cât și la masculin, marți, 5 martie și probabil că va fi publicată miercuri, pe 6.

În acest an campionatul de volei pentru speranțe are o nouă desfășurare, în sensul că vor exista două turnee semifinale. În turneul semifinal I vor fi alcătuite 6 grupe de câte 4 echipe la feminin și câte 4 grupe de câte 4 echipe la masculin. Atât la masculin, cât și la feminin, câștigătoarele grupelor semifinale I se vor califica la turneul final.

De aici în continuare apare schimbarea, una foarte bună, în opinia mea, pentru că oferă o a doua șansă de calificare echipelor valoroase, dar care au suferit un accident în prima semifinală, dar oferă și un număr mai mare de meciuri jucătorilor și jucătoarelor.

Astfel, la masculin în grupa semifinală II se vor califica ocupantele locurilor 2 și 3 în cele patru grupe semifinale I. Se vor forma două grupe de câte 4, de unde vor merge la turneul final primele două clasate.

La feminin, cele două grupe din turneul semifinal II vor fi alcătuite din cele 6 echipe clasate pe locul 2 în grupele semifinale I plus cele mai valoroase două ocupante ale locurilor 3. Se vor califica la turneul final doar câștigătoarele celor două grupe.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns