Speranțe (m): Componența grupelor din semifinala 1

Echipa masculină de speranțe CSS Dinciu Golescu Câmpulung Muscel pentru sezonul 2019/ 2020

La sediul Federației Române de Volei s-au stabilit grupele din Semifinala 1 a campionatului masculin de volei pentru speranțe.
Iată mai jos componența celor patru grupe. Datele de disputare sunt incerte, din cauza coronavirusului, care a amânat competițiile de copii și juniori până cel puțin la 22 martie, adică atunci când ar fi trebuit să se joace aceste turnee semifinale 1.

Regulamentul, indiferent de data de disputare, rămâne același: prima clasată din fiecare dintre cele patru grupe se califică direct la turneul final, iar ocupantele locurilor 2 și 3 vor juca în grupele semifinale 2.

Suntem și pe Instagram, acolo unde puteți vedea multe faze sau fotografii inedite din volei. AICI puteți vedea pagina de Instagram Doarvolei.

Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori.

Speranțe (m): Componența grupelor semifinale 1

Seria I (Bacău)

CSS Bacău

CTF Mihai I

CSS Toplița

CSS Buzău

Cele mai bune cazări pentru Bacău le găsiți AICI

Seria a II-a (Câmpulung Muscel)

CSS Dinicu Golescu Câmpulung Muscel

CSS Tulcea

Arcada Galați

CSS Blaj

Cele mai bune cazări pentru Câmpulung Muscel le găsiți AICI

Seria a III-a (Dej)

LAPI Dej

CSS Viitorul Cluj

LPS Bistrița

CSM București

Cele mai bune cazări pentru Dej le găsiți AICI

Seria a IV-a (Zalău)

CSS Zalău

CSS Avram Iancu Ștei

CS Ocna Mureș

CSS Botoșani

Cele mai bune cazări pentru Zalău le găsiți AICI
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns