Speranțe (m): Componența grupelor turneului final. Perioada turneului ar trebui modificată

Echipa de sperante CTF Mihai I

S-a stabilit componența grupelor turneului final al campionatului masculin de volei pentru speranțe.
De fapt nu e vorba de o stabilire aleatorie, ci de folosirea unui algoritm dinainte stabilit, dar pe care au știut să-l ”traducă” doar oficialii, pentru că în buletinul informativ s-a copiat o formă mai veche de denumire a grupelor. Astfel, nicăieri în formulă nu erau pomenite echipele provenite din grupele semifinale 2, seriile fiind botezate altfel, așa că nimeni nu știa exact unde vor fi repartizate echipă provenite din această fază.

Grupele turneului final au fost publicate acum de FRV, așa că avem certitudinea componenței lor, pe care o veți vedea mai jos. Gazda va fi una dintre echipele participante, urmând să fie anunțată la începutul lunii mai.

În mod normal, turneul final ar urma să aibă loc în perioada 15-19 mai, însă mai mult ca sigur că acesta va fi amânat cu o săptămână, pentru a putea participa toți copiii calificați. Motivul este că în zilele de 15, 16 și 17 mai vor avea loc probele de aptitudini pentru admiterea la liceu, inclusiv la cele sportive. Și îmi place să cred că mulți dintre actualii jucători aflați în clasa a opta și componenți ai echipelor de speranțe vor urma cursurile unor licee sportive. Numai că pentru a ajunge acolo, trebuie să fie obligatoriu prezenți la aceste probe de aptitudini, ceea ce ar duce la absența lor la măcar un meci din turneul final.

CITEȘTE ȘI:   Speranțe (m): S-a stabilit gazda turneului final

Așadar, pentru a nu fi afectată competiția, soluția cea mai la îndemână și care sunt sigur că va fi adoptată de FRV va fi schimbarea între ele a datelor de disputare a turneului final de speranțe, programat inițial, așa cum am spus, în perioada 15-19 mai, cu cel de minivolei, programat în perioada 22-26 mai. Când se va oficializa acest lucru vă voi anunța.Speranțe (m): Componența grupelor turneului final

Seria I

Nicu Gane Fălticeni

CSS Blaj

CSS Buzău

LPS Bistrița

Seria a II-a

CTF Mihai I

CSS Botoșani

CSS Tulcea

LAPI DejCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

CITEȘTE ȘI:   FOTO: Mii de fani au așteptat la aeroport naționala Thailandei la sosirea din Japonia după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns