Speranțe (m): CSS Tulcea, CSS Botoșani și Dinamo s-au calificat în semifinale. Rezultatele etapei a doua a turneului final

sperante css tulcea

Etapa a doua a turneului final masculin de volei pentru speranțe a adus rezultate normale, dar și calificarea a trei formații în semifinale.
După disputarea meciurilor etapei secunde a turneului final masculin de volei pentru speranțe de la Botoșani, avem primele semifinaliste. Din prima serie sunt deja calificate în penultimul act CSS Botoșani și Dinamo. Cele două se vor întâlni vineri pentru stabilirea clasamentului final și a stabili poziția din semifinale.

Din Seria a II-a se știe deja că CSS Tulcea a ajuns din nou în penultimul act al competiției. A doua calificată se va stabili după meciul dintre CSS Blaj și CSS Bacău.

Speranțe (m): Programul și rezultatele turneului final

Seria I

Miercuri, 9 mai

CTF Mihai I – Dinamo 0-3

CSS Botoșani – CNNT Craiova 3-0

Joi, 10 mai

Dinamo – CNNT Craiova 3-0

CSS Botoșani – CTF Mihai I 3-1

Vineri, 11 mai

16.00 CTF Mihai I – CNNT Craiova

18.00 CSS Botoșani – DinamoSeria a II-a

Miercuri, 9 mai

CSS Blaj – Titanii București 3-0

CSS Tulcea – CSS Bacău 3-1

Joi, 10 mai

Titanii București – CSS Bacău 1-3

CSS Blaj – CSS Tulcea 1-3

Vineri, 11 mai

10.00 CSS Tulcea – Titanii București

12.00 CSS Bacău – CSS Blaj

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns