Speranțe (m): De miercuri și până duminică, la Botoșani, se dispută turneul final

botosani falticeni sperante volei masculin
botosani falticeni sperante volei masculin
CSS Botosani si Nicu Gane Falticeni au jucat in turneul semifinal chiar in sala in care se va disputa si turneul final

Seria turneelor finale la volei începe cu categoria speranțe. Echipele masculine de la acest nivel vor juca, de miercuri, pentru titlul național. Gazdă este Botoșaniul.

De miercuri și până duminică, la Botoșani, cele mai valoroase 8 echipe de speranțe masculin din România în sezonul 2015/ 2016 se vor lupta pentru titlul național. Ca la toate turneele finale din ultima perioadă, formațiile au fost împărțite în două grupe de câte patru, în care se va juca după sistemul fiecare cu fiecare. Primele două clasate vor juca ”în cruce” în semifinale, iar ocupantele locurilor 3 și 4 din fiecare serie vor juca în semifinalele din turneul 5-8.

Învingătoarele din semifinale vor juca duminică pentru locul 1, respectiv 5, iar pierzîtoarele pentru locul 3, respectiv 7.

Iată componența celor două serii, nu înainte de a vă ruga ca, dacă știți rezultate, să mi le transmiteți pe mail, la adresa contact@doarvolei.ro, sau pe Facebook. Va mulțumesc.
Seria 1

Nicu Gane Fălticeni

CSS Buzău

CSS LAPI Dej

CSS Caransebeș

Seria a 2-a

CSS Botoșani

Tomis Constanța

LPS Suceava

CNNT Craiova

Multă baftă tuturor!

Anul trecut, primele trei locuri au fost ocupate, în ordine, de LAPI Dej, CSS Nicu Gane Fălticeni și CTF Mihai I.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns