Speranțe (m+ f): Sâmbătă și duminică încep campionatele de speranțe la masculin și feminin

ctf mihai I volei sperante
ctf mihai I volei sperante
Echipa de sperante a CTF Mihai I

Se dă startul și în campionatele de speranțe – masculin și feminin.

Ca de obicei, în aceasă fază se dispută turnee, organizate de fiecare echipă în funcție de locul ocupat în grupă după tragerea la sorți. Meciurile sunt programate două sâmbăta și unul duminica.

Conform înscrierilor, la feminin vom avea 52 de echipe, împărțite în 13 grupe. Dintre acestea, se vor califica în turneele semifinale ocupantelor locurilor 1 și cele mai bune 11 formații de la locurile 2.

La masculin, vom avea 30 de echipe, împărțite în 7 grupe. De aici, se vor califica în turneele semifinale ocupantele primelor două locuri plus cele mai bune două echipe de pe locul 3.

Evident, o să vă rog, dacă doriți, să mă ajutați cu rezultatele înregistrate în aceste turnee. Mi le puteți transmite fie pe email, la contact@doarvolei.ro, fie pe pagina de Facebook sau pe Watsapp, la numarul 0730660361. De asemenea, daca aveti poze, le astept cu mare interes.

Multa bafta tuturor

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns