Speranțe (m): Rezultate înregistrate în turneele cu numărul 4

sperante tomis constanta volei masculin
sperante tomis constanta volei masculin
Tomis Constanta a castigat toate meciurile din acest campionat la sperante

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul turneelor cu numărul 4 din cadrul campionatului masculin de speranțe.

Iată în continuare câteva dintre rezultatele înregistrate în meciurile disputate în week-end. Dacă știți și alte rezultate, vă rog să mi le transmiteți. De asemenea, dacă vreți să vedeți fotografii de la turneele care au avut loc la Craiova și la Constanța, vă invit să intrați pe pagina de Facebook a Doarvolei. Vă mulțumesc.

Seria B (Constanța)

Tomis Constanța – CSS Galați 3-0

CSS Buzău – CSS1 Constanța 3-0

Tomis Constanța – CSS1 Constanța 3-0

CSS Buzău – CSS Galați 3-0

CSS Buzău – Tomis Constanța 0-3

Primele trei locuri au fost ocupate de Tomis Constanța, CSS Buzău și CSS Galați, care s-au calificat în turneul semifinal.

Seria C (Craiova)

CNNT Craiova – CS Kosmos București 3-0

CNNT Craiova – CSM A București 3-0

CNNT Craiova – CSM B București 3-0

CSM A București – CSM B București 0-3

CSM A București – CS Kosmos București 3-0

CSM B București – CS Kosmos București 3-0

CTF Mihai 1 a stat

CNNT Craiova, CTF Mihai 1 și CSM B București sunt calificate în turneul semifinal. Demn de remarcat e că CNNT Craiova, care a terminat sezonul regulat, nu a pierdut decât un singur set în această fază.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns