Speranțe (m): S-au stabilit grupele semifinale

volei sperante masculin tudor constantinescu
volei sperante masculin tudor constantinescu
CTF Mihai I si CSM A sunt calificate in turneele semifinale

La sediul Federației Române de Volei s-au stabilit grupele semifinale din cadrul campionatului național de volei – speranțe. Dacă am avut speranțe că cei de la FRV sunt interesați de performanță, aceasta a fost dovada că în nici un caz nu se dorește așa ceva.

Conform grupelor postate pe site-ul Federației Române de Volei, grupele semifinale, care vor avea loc în zilele de 19 și 20 martie, sunt următoarele.

Seria 1 (Botoșani)

CSS Botoșani (loc 2 seria A)

CSS Nicu Gane Fălticeni (loc 1 seria A)

CSS Galați (loc 3 seria B)

CTF Mihai I București (loc 2 seria C)

 

Seria 2 (Buzău)

CSS Buzău (loc 2 seria B)

Tomis Constanța (loc 1 seria B)

CSM B București (loc 3 seria C)

CSM A București (loc 4 seria C)

 

Seria 3 (Ocna Mureș)

CS Ocna Mureș (loc 1 seria D)

CSS Zalău (loc 2 seria E)

CSS LAPI Dej (loc 1 seria E)

LPS Suceava (loc 3 seria A)

 

Seria D (Craiova)

CNNT Craiova (loc 1 seria C)

CSS Blaj (loc 2 seria D)

CSS Caransebeș (loc 3 seria D)

CSS Toplița (loc 3 seria E)

Se califică la turneul final primele două clasate în fiecare grupă.

Așa cum am susținut mereu, am crezut că Federația Română de Volei va ține cont ca la turneul final să ajungă cu adevărat cele mai bune 8 formații. Nu s-a întâmplat așa, în plus cei de la Comisia de Competiții au dat dovadă de o totală lipsă de fair-play, așezând într-o grupă de 4 două echipe ale aceluiași club. Așa ceva este inadmisibil în orice țară civilizată, nu doar pentru că dă naștere la speculații, dar și pentru că e împotriva spiritului sportiv.

In plus, ii face rău indirect pe planul imaginii și antrenorului de la CSM B București, dl. Ioan Augustin, care este subsecretar de stat în MTS pe probleme de sport. Această funcție, coroborată cu așezarea echipei lui în acea serie poate naște o groază de interpretări într-o țară care nu duce lipsă de antecedente de acest fel… Mai ales că vin alegerile și există persoane care au nevoie de sprijinul MTS… Pentru că, trebuie spus, alegerile la FRV sunt programate pe 31 martie, la 10 zile după stabilirea echipelor calificate la turneul final.

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

2 thoughts on “Speranțe (m): S-au stabilit grupele semifinale

Lasă un răspuns