Speranțe (m): S-au stabilit semifinalele, CSS Blaj e ultima calificată. Rezultatele din grupele turneului final și programul semifinalelor

sperante css blaj

S-au stabilit semifinalele campionatului masculin de volei pentru speranțe. CSS Blaj este ultima venită în grupul pretendentelor la titlu.
Cum deja se știau trei dintre cele patru semifinaliste după două etape, ziua de vineri a fost importantă la Botoșani, locul disputării turneului final al campionatului masculin de volei pentru speranțe, pentru că am putut afla cne e ultima calificată, dar și care va fi ordinea formațiilor în grupe, deci poziția lor în semifinale.

CSS Blaj a învins cu 3-0 pe CSS Bacău și și-a asigurat locul al doilea în Seria a II-a, după liderul, Tulcea. În Seria I, CSS Botoșani a câștigat cu 3-0 meciul cu Dinamo, câștigând grupa și asigurându-și o semifinală cu CSS Blaj. În celălalt meci se vor întâlni Dinamo și CSS Tulcea, într-o reeditarea a meciului din turneul semifinal de la Tulcea, acolo unde echipa de la malul Dunării s-a impus cu 3-2. Semifinalele și meciurile din turneul 5-8 au loc sâmbătă.

Speranțe (m): Programul și rezultatele turneului final

Sâmbătă, 12 mai

Semifinale

16.00 Dinamo – CSS Tulcea

18.00 CSS Botoșani – CSS Blaj

Semifinale 5-8

10.00 CNNT Craiova – CSS Bacău

12.00 CTF Mihai I – Titanii BucureștiSeria I

Miercuri, 9 mai

CTF Mihai I – Dinamo 0-3

CSS Botoșani – CNNT Craiova 3-0

Joi, 10 mai

Dinamo – CNNT Craiova 3-0

CSS Botoșani – CTF Mihai I 3-1

Vineri, 11 mai

CTF Mihai I – CNNT Craiova 3-0

CSS Botoșani – Dinamo 3-0

Clasament

  1. CSS Botoșani 9 p
  2. Dinamo 6 p
  3. CTF Mihai I 3 p
  4. CNNT Craiova 0 p
Seria a II-a

Miercuri, 9 mai

CSS Blaj – Titanii București 3-0

CSS Tulcea – CSS Bacău 3-1

Joi, 10 mai

Titanii București – CSS Bacău 1-3

CSS Blaj – CSS Tulcea 1-3

Vineri, 11 mai

CSS Tulcea – Titanii București 3-2

CSS Bacău – CSS Blaj 0-3

Clasament

  1. CSS Tulcea 8 p
  2. CSS Blaj 6 p
  3. CSS Bacău 3 p
  4. Titanii București 1 p

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns