Speranţe (m): Sâmbătă şi duminică au loc meciurile din turneele semifinale

tudor constantinescu volei ctf mihai I
tudor constantinescu volei ctf mihai I
CTF Mihai I si CSM B Bucuresti sunt calificate la turneele semifinale de sperante

 

După ce, vineri, fetele de la categoria speranţe au început meciurile din cadrul turneelor semifinale, sâmbătă este rândul băieţilor să intre în acţiune.

Cele patru turnee semifinale de volei masculin – categoria speranţe – se vor desfăşura sâmbătă şi duminică în localităţile desemnate de Federaţia Română de Volei. La capătul celor 9 meciuri – grupele la băieţi sunt formate din câte patru echipe – primele două clasate în fiecare serie se vor califica la turneul final, care va avea loc în perioada 4-8 mai. Gazda acestui turneul final va fi stabilită pe 12 aprilie, la sediul Federaţiei Române de Volei.

Iată în continuare componenţa celor patru grupe, nu înainte de a vă ruga ca, dacă ştiţi rezultate, să mi le comunicaţi, pentru a le putea posta zilnic pe site şi pentru ca iubitorii voleiului să poată vedea în permanenţă între ce echipe se vor da bătăliile decisive. Rezultatele mi le puteţi trimtie fie pe mail – contact@doarvolei.ro – fie pe Watsapp la numărul 0730660361, fie pe Facebook. De asemenea, dacă aveţi fotografii de la aceste turnee, le primesc cu mare drag. Eu voi fi prezent la Botoşani, aşa că acea grupă este „acoperită”, să spunem.

Seria 1 (Botoșani)

CSS Botoșani

CSS Nicu Gane Fălticeni

CSS Galați

CTF Mihai I București

 

Seria 2 (Buzău)

CSS Buzău

Tomis Constanța

CSM B București

CSM A București

 

Seria 3 (Ocna Mureș)

CS Ocna Mureș

CSS Zalău

CSS LAPI Dej

LPS Suceava

 

Seria D (Craiova)

CNNT Craiova

CSS Blaj

CSS Caransebeș

CSS Toplița

Multă baftă tuturor.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns