Speranțe (m): Se știu deja grupele de la turneul final din luna mai

css botosani volei sperante masculin
css botosani volei sperante masculin
CSS Botosani s-a calificat la turneul final de pe locul 2 in grupa semifinală, dar e favorită la semifinale

După omologarea tuturor rezultatelor din meciurile turneelor semifinale, Federația Română de Volei a publicat grupele turneului final al campionatului masculin de volei – categoria speranțe.

Cum rezultatele din teren s-au menținut și după ce foile de joc au ajuns la Federație, grupele sunt cele știute, de fapt, de duminică seară. Pentru că algoritmul este simplu: o serie e formată din câștigătoarele grupelor semifinale 1 și 3, plus ocupantele locurilor 2 în grupele semifinale 2 și 4, iar cea de-a doua din celelalte patru echipe calificate.

Iată în continuare componența celor două grupe de la turneul final ce va avea loc în perioada 4-8 mai. Gazda va fi desemnată pe 12 aprilie și va fi aleasă în funcție de ofertele de organizare depuse de echipele calificate care doresc să organizeze acest turneu final.

Sistemul de disputare e simplu, în grupă se joacă după sistemul ”fiecare cu fiecare”, după ocupantele primelor două locuri în serie vor juca în semifinale ”în cruce”, adică locul 1 din Seria 1 cu locul 2 din Seria a 2-a și invers. În ultima zi se vor disputa finala mare și finala mică. În turneul pentru locurile 5-8, ocupantele locurilor 3 și 4 din fiecare serie vor juca după același sistem ca cel din semifinale. Multă baftă tuturor!
Seria 1

Nicu Gane Fălticeni

CSS Buzău

CSS LAPI Dej

CSS Caransebeș

 

Seria a 2-a

CSS Botoșani

Tomis Constanța

LPS Suceava

CNNT Craiova

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Speranțe (m): Se știu deja grupele de la turneul final din luna mai

Lasă un răspuns