Speranțe (m): Se știu toate cele 8 calificate la turneul final. Rezultatele turneelor semifinale 2

S-au stabilit toate cele 8 echipe calificate la turneul final al campionatului masculin de volei pentru speranțe.
Turneele semifinale 2 au decis ultimele patru calificate la turneul final al campionatului de speranțe. Din Seria I s-au calificat CSS Buzău și CSS Tulcea, iar din Seria a II-a LAPI Dej și LPS Bistrița. Ele se alătură formațiilor Nicu Gane Fălticeni, CTF Mihai I, CSS Blaj și CSS Botoșani, calificate după semifinalele I. Turneul final va avea loc în perioada 15-19 mai, iar gazda va fi anunțată pe 23 aprilie.

În Seria I am avut parte de o nouă situație incorectă din punctul meu de vedere, cauzată nu de vreo formație sau de arbitri, ci de regulamentul actual. La turneul final s-a calificat CSS Tulcea, care a obținut o singură victorie și a pierdut două meciuri, dar a acumulat 5 puncte, iar acasă a rămas CSM București, care a avut două victorii și a suferit o înfrângere, acumulând însă doar 4 puncte. Așa s-a întâmplat, dacă vă amintiți, și în grupele semifinale 1 de la minivolei feminin, unde CSS Lugoj, neînvinsă în grupă, a terminat pe locul 2 și a ratat în primă fază calificarea directă la turneul final. Apoi totul s-a reglat din fericire, deoarece CSM București nu se putea duce la turneul final cu două echipe, așa că lugojencele au primit biletele ca echipa clasată cel mai bine pe locul 2.

Echipa de sperante CSS Tulcea

Evident că echipele, copiii sau antrenorul de la Tulcea, nu au nici o vină în această situație și nu trebuie să ia lucrurile acestea ca o critică, pentru că formația s-a adaptat actualului regulament de care putea beneficia oricare altă formație. Dar acesta, repet, e unul care nu își are rostul într-un sport în care nu există egaluri. De aceea nicăieri în competițiile europene sau mondiale numărul de puncte nu mai prevalează în fața numărului de victorii. Pentru că în sport, mai ales în volei, principalul lucru care trebuie să conteze este câștigarea meciului nu a unor seturi. Sper ca în viitorul apropiat cineva cu putere de decizie din FRV să poată schimba acest regulament, care este unul incorect după părerea mea.Speranțe (m): Rezultatele grupelor semifinale 2

Seria I (Buzău)

Vineri, 12 aprilie

CSS Dinicu Golescu Cîmpulung Muscel – CSS Buzău 0-3

CSS Tulcea – CSM București 2-3

CSM București – CSS Buzău 1-3

CSS Tulcea – CSS Dinicu Golescu Cîmpulung Muscel 3-0

Sâmbătă, 13 aprilie

CSS Tulcea – CSS Buzău 2-3

CSS Dinicu Golescu Cîmpulung Muscel – CSM București 2-3

Seria a II-a (Bistrița)

Vineri, 12 aprilie

LAPI Dej – CSS Zalău 3-1

LPS Bistrița – AV Marius Lazăr Zalău 3-0

Sâmbătă, 13 aprilie

AV Marius Lazăr Zalău – CSS Zalău 3-0

LAPI Dej – LPS Bistrița 3-0

AV Marius Lazăr Zalău – LAPI Dej 1-3

CSS Zalău – LPS Bistrița 1-3Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns