Speranţe (m): Turneul final masculin de speranţe va avea loc la Bucureşti

ctf mihai volei sperante
ctf mihai volei sperante
Echipa de sperante a CTF Mihai I

A fost stabilită gazda turneului final al campionatului masculin de speranţe.

La sediul Federaţiei Române de Volei a fost stabilită, azi, gazda campionatului naţional masculin din speranţe. Acesta va avea loc în perioada 1-5 mai, la Bucureşti, în organizarea formaţiei CTF Mihai I.

Cele două grupe ale turneului final au fost stabilite încă după turneele semifinale, în funcţie de locul ocupat în aceste serii.


Speranțe (m): Componența grupelor turneului final

Seria I

LAPI Dej

CSS Tulcea

Dinamo

CSS Blaj

Seria a II-a

CSS Botoșani

CTF Mihai I

CSM București

CSS Ocna Mureș

Se va juca în grupă după sistemul „fiecare cu fiecare”, urmând ca ocupantele primelor două locuri să joace, apoi, „în cruce”, în semifinale. De asemenea, ocupantele locurilor 3-4 din fiecare serie vor juca, tot „în cruce”, pentru locurile 5-8.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

2 thoughts on “Speranţe (m): Turneul final masculin de speranţe va avea loc la Bucureşti

  1. buna ziua….Dorind sa particip la vreun meci de volei–pe care l-am practicat cu multa pasiune, in tinerete—de mai mult timp doresc sa ma informez si citesc stiri despre meciuri /. competitii de voeli ce se vor desfasura (mai ales in Bucuresti), dar niciodata nu am vazut in acele stiri si locul unde se vor desfasura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…..de ce trebuie sa caut pe la nu-stiu-ce-site al federatiei /asocietiei municipale/ siteuri de cluburi / sali de sport aceste informatii ????????????????..ce fel de ziaristi sunteti la ora actuala, de nu stiti ca aceste info sunt absolut necesare pt ca iubitorii de volei –si nu doar jucatorii/arbitrii/ familiile si prietenii jucatorilor —- sa poata afla extrem de usor unde pot vedea un sport atat de frumos si care a decazut si din cauza acestor lipsuri in munca ziaristilor ???!!!!…Chiar nu ati auzit de comentatori sportivi de talia lui Topescu si atatia altii, chiar nu va dati seama ca exista arhive cu publicatiile de sport care erau inainte de revolutie si de unde sa invatati meserie ??????!!!!!!!!!!!!!!!….dar si bunul simt va spune sa va respectati cititorii si–daca va duce mintea–sa-i informati corect si complet !!!!!!!!!…daca vreti sa mai aveti despre ce scrie si in viitor, trebuie sa ajutati la informarea publicului si la prezenta lui la competitii (nu doar la fotbal) !!!!…sau mergeti pe tampitul principiu ” nu ne ocupam noi, lasa sa se ocupe Federatiile, ca e obligatia lor ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…Din punctul meu de vedere este rusinos ca avem , din ce in ce, mai putini profesionisti in toate domeniile economiei nationale (adica si in ziaristica, desigur ! ) si ca exceptiile sunt atat de rare !!!

Lasă un răspuns