Speranțe (m): Turneul final va avea loc la Botoșani. Iată componența grupelor semifinale

sperante css botosani

Zece zile ne despart de turneul final masculin de volei pentru speranțe. Acesta va avea loc la Botoșani.
Așa cum era de așteptat, CSS Botoșani fiind campioana de la minivolei de acum doi ani și, teoretic, principala favorită a actualei ediții de speranțe masculin, turneul final al campionatului masculin de volei pentru această categorie de vârstă – echipe compuse din jucători născuți în 2003 și mai mici – va avea loc la Botoșani. De regulă, turneul final al unei categorii de vârstă e luat fie de una dintre principalele favorite, fie de o formație care vrea să popularizeze voleiul în localitate.

CITEȘTE ȘI: Rezultatele turneelor semifinale masculine de speranțe.
Conform programării inițiale făcute de Federația Română de Volei, meciurile vor avea loc în perioada 9-13 mai. Cele opt echipe calificate după faza semifinală au fost împărțite în două grupe, conform algoritmului clasic: câștigătoarele grupelor A și C, alături de ocupantele locului 2 din grupele B și D alcătuiesc prima serie, cea de-a doua fiind formată din celelalte patru formații. Vedeți mai jos cele două grupe, acolo unde merită remarcată prezența în premieră a Academiei Titanii București.

Speranțe (m): Grupele turneului final

Seria A

CSS Botoșani

Dinamo

CTF Mihai I

CNNT Craiova

Seria B

CSS Bacău

CSS Tulcea

Academia de Volei Titanii București

CSS Blaj

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns