Speranțe (m+f): S-au stabilit primii campioni naționali la volei pe plajă

sperante medaliati volei campionat national
sperante medaliati volei campionat national
Laureatii primei editii a Campionatului National de volei pe plaja pentru sperante, alaturi de staff, arbitri si parinti (foto: Andrei Constantinescu/ Doarvolei.ro)

Bucureștiul este, în aceste zile, cel mai fierbinte loc din voleiul pe plajă din România. Azi s-au încheiat întrecerile primei ediții a Campionatelor Naționale de volei pe plajă pentru speranțe (masculin și feminin), de luni se vor disputa naționalele cadeților și cadetelor, iar de joi naționalele juniorilor și junioarelor.
Primele campioane naționale ale voleiului pe plajă la nivelul speranțelor sunt, la feminin (jucătoare născute 2002 sau mai mici) surorile Karina și Florina Murariu. Acestea au trecut în finală, cu scorul de 2-0, de reprezentantele CS Dinamo, Serena Grigore și Denisa Drilea.

karina murariu florina murariu campioane nationale
Surorile gemene Karina (stanga) si Florina Murariu au cucerit titlul national la sperante (Foto: Andrei Constantinescu/ Doarvolei.ro)
denisa drilea serena grigore volei
Denisa Drilea (stanga) si Serena Grigore au cucerit medaliile de argint (foto: Andrei Constantinescu/ Doarvolei.ro)

Medaliile de bronz au fost obținute de reprezentatele CSS 5 București, Selena Kirmizidam și Diana Antohi. Ele au trecut cu scorul de 2-0 in finala mică de o altă echipă a CS Dinamo, Alexandra Ion și Paula Partnoi.

selena kirmizidam diana antohi volei
Selena Kirmizidam (stanga) si Diana Antohi au cucerit medaliile de bronz (foto: Andrei Constantinescu/ Doarvolei.ro)

La masculin (jucători născuți în 2001 sau mai mici), titlul a revenit reprezentanților CS Dinamo, Carol Kosinski și Mihai Zbârlea. Aceștia au învins cu scorul de 2-1 echipa CS Ocna Mureș, formată Doru Victoratos și Paul Hoca.

carol kosinski mihai zbarlea volei
Mihai Zbarlea (stanga) si Carol Kosinski sunt noii campioni nationali la volei pe plaja, categoria sperante (Foto: Andrei Constantinescu/ Doarvolei.ro)
doru victoratos paul hoca volei
Doru Victoratos si Paul Hoca au cucerit medaliile de argint (Foto: Doarvolei.ro)

Medaliile de bronz au fost obținute de Tudor Constantinescu și Valentin Tâmpu, reprezentații CTF Mihai I, care au învins în finala mică, scor 2-0, echipa CSM București, formată din Cătălin Tâmpu și Florin Vintilă.

valentin tampu tudor constantinescu volei plaja
Valentin Tampu (stanga) si Tudor Constantinescu au cucerit medaliile de bronz (foto: Andrei Constantinescu/ Doarvolei.ro)

Felicitări tuturor participanților!

Mai jos vă invit să vedeți o galerie foto de la festivitatea de premiere, galerie care se găsește pe pagina de Facebook a site-ului Doarvolei. De asemenea, tot pe pagina de Facebook puteți vedea și fotografii din finalele si semifinalele jucate azi, dar si din zilele trecute.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sa nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doartenis.ro

Lasă un răspuns